woensdag 10 juli 2013

UM bygge projekter greenlighted

MISSOULA — Med finansiering i sted og lovgivningsmæssige godkendelse i hånd, University of Montana går fremad med en serie af byggeprojekter, fra en akademisk hub for studerende atleter til en 9,3 millioner dollars executive training center.

Universitetet har også planer om at gøre fremskridt i denne uge i revisionen East Broadway som et muligt websted til Missoula College, og Adams Center vil snart komme videre med en kælder renovering behov for at tiltrække større shows.

Michael Reid, vice president for administration og økonomi på UM, sagde finansiering er blevet sikret for de fleste projekter nu i støbeskeen. 2013 Lovgivningen godkendte konstruktion, herunder en elev-atlet akademiske centrum.

"Vi ser på at starte den studerende-atlet akademiske center næste forår," sagde Reid. "Vi bare venter på at få endelige oplysninger fra staten arkitekter og ingeniører."

De 2,5 millioner dollar projekt opfordrer til et to-niveau supplement på vestsiden af Adams Center. Den nye facilitet vil give både kontorlokaler for athletic programmer og en overvåget undersøgelse suite for studerende atleter.

Statslige arkitekter sige projektet vil yderligere styrke byens Adams mest prominente facade. Arbejde på Centerets kælder er også planlagt til at rumme omrejsende shows

for stor til de aktuelle anlæg.

"Med dette projekt, Adams Center finansierer en $500.000 kælderen shell-out for fremtidige ekspansion," Reid sagde. "Så længe vi gør byggeri på studerende-atlet study center, vi vil punger ud kælderen så Adams Center kan bringe i alle viser sig ønsker hen til."

Brad Murphy, direktør for byens Adams sagde finansiering af kælderen projektet blev rejst i indtægter, der genereres af faciliteten. Han sagde, at projektet vil omfatte tilføje omklædningsrum for forestillinger og yderligere omklædningsrummet plads til high school sportslige turneringer.

"Det er nødvendigt for at bringe i større shows," sagde Murphy. "Udvide vores faciliteter vil være enorme. Det vil bringe os op til industristandarder."

Murphy sagde spillesteder i Spokane tilbyder kunstnere otte dressing værelser, mens Bozeman giver seks. Adams Center, men tilbyder i øjeblikket kun to, "og de er ikke meget rart," Murphy sagde.

Adams Center også mangler omklædningsrummet plads, sætte high school atleter i strid med NCAA atleter til faciliteter ved turneringer overlapper hinanden.

"Det vil hjælpe os tiltrække high school turneringer bedre, så vi ikke sparke vores studerende atleter locker værelser," sagde Murphy. "Vi hosting klasse C kvinders basketball i 2015, så vi bliver nødt til at få indtil da. Men forhåbentlig i 2016 vi vil have dette gjort."

Reid sagde $2,5 millioner er også blevet sikret for at konstruere en lille hub uden for kedelanlægget at huset skolens Internet teknologi tjenester, og $1,1 millioner er blevet rejst for at fuldføre kælderen af Native American Payne Familiecenter.

Ca $3,6 millioner vil blive tilstræbt at afslutte arbejdet på interdisciplinære videnskab bygning, og 9,3 millioner dollar i finansiering – sammen med lovgivende myndighed – er blevet sikret for at opbygge Gilkey Center for lederuddannelse.

Projektet er dømt for kløver Bowl, beliggende ved Arthur Avenue i west udkanten af campus, støder op til Gallagher erhvervs-byggeri.

"Vi starter designfasen på, og vi vil arbejde med staten arkitekter og ingeniører," sagde Reid. "Myndigheden er blevet uddelegeret og finansieringen er på plads for."

Larry Gianchetta, Provst i School of Business, sagde planlægning for det nye Gilkey Center har været i værker i 10 år. Bygningen vil omfatte et fodaftryk af omkring 10.000 kvadratmeter og stå to historier høje med en kælder.

Det nye center vil fremme uddannelse i ledelse, iværksætteri og executive uddannelse. Programmet vil udnytte kælder og første sal, mens UM Foundation vil lease øverste etage.

"Det vil være en stor facilitet til campus," sagde Gianchetta. "Vi har grønt lys. Hvis alt gik rigtig godt, kunne vi grave et hul i efteråret 2014."

Reid sagde forundersøgelse for East Broadway og dens evne til at rumme Missoula College er nu i kladdeform. Undersøgelsen forventes at være afsluttet om kort tid, hvorefter det vil blive gennemgået ved Universitet og statens embedsmænd og offentligt

undersøgt.

Reid sagde også skolen embedsmænd vil begynde søger at opfylde fremtidige bygning behov.

"Vi er begyndt at sætte de langtrækkende bygning behov sammen," sagde Reid. "Vi starter under drøftelserne om denne uge."

Læs mere:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten